Северна Македония ще проведе първия гей парад в историята си.

...
Северна Македония ще проведе първия гей парад в историята си.
Коментари Харесай

Северна Македония организира първия си гей парад

Северна Македония ще организира първия гей церемониал в историята си. Събитието е планувано за събота, макар че има проекти за контрапарад в поддръжка на " обичайните фамилни полезности ", осведоми Би Би Си.

На " Скопие прайд " поп певицата от Северна Македония Тамара Тодевска ще извърши шлагера си " Proud " ( " Горд " ). Тя съобщи пред локална медия, че всеки заслужава да живее съгласно разпоредбите си.

Към нея ще се причислят министри и членове на Народното събрание, съгласно уредниците на прайда.

Но представители на консервативни и религиозни групи ще провеждат обособен марш близо до " Скопие прайд ". Те назовават гей парада " ЛГБТ агитация ".

Паралелното събитие е проведено от група, наричаща се " Алианс за живот ", която декларира, че не е щастлива с растящото въздействие на западните и други полезности, с които се пробва да се дефинира по друг метод бракът, фамилията и полът от обичайното определение в православното християнство.

Те желаят министрите и депутатите, които ще вземат участие в прайда, да вземат участие и в техния марш, другояче ще " дискриминират фамилните полезности ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР