Северна Корея е изстреляла тази сутрин неустановен засега брой крилати

...
Северна Корея е изстреляла тази сутрин неустановен засега брой крилати
Коментари Харесай

Сеул: Северна Корея е изстреляла неустановен брой крилати ракети

Северна Корея е изстреляла тази заран непостоянен към този момент брой крилати ракети от източното си крайбрежие, съобщи Ройтерс, като се базира на изказване на обединявания комитет на началник-щабовете на Южна Корея.

Агенцията отбелязва, че това е следващото от серията оръжейни тествания в миг, когато южнокорейските и американските въоръжени сили организират взаимни военни учения.

Крилатите ракети са били изстреляни към 10:15 часа сутринта от провинция Южен Хамгьон в Северна Корея, се споделя в изказването на южнокорейското военно командване.

Засега не е ясно още какъв брой ракети са били изстреляни и какви са били те. Южнокорейската войска се намира в положение на нараснала бойна подготвеност и разследващите служби на Южна Корея и Съединени американски щати проучват данните за ракетите, се споделя в изказването.

Южнокорейското военно командване добавя, че взаимните 11-дневни военни учения с американските съдружници ще завършат сполучливо, както са планувани на постоянна позиция за комбинирана защита.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР