Северна Корея е готова да преговаря със САЩ. Това заяви

...
Северна Корея е готова да преговаря със САЩ. Това заяви
Коментари Харесай

Северна Корея е готова да преговаря със САЩ

Северна Корея е подготвена да договаря със Съединени американски щати. Това съобщи съветският народен представител Виталий Пашин, представен от ТАСС.

Пашин разяснява резултата от договарянията сред съветска парламентарна делегация и управляващите в Пхенян.

„ Северна Корея е подготвена да договаря със Съединени американски щати при присъединяване на Русия като трета страна. От управлението на страната обясниха, че те са постоянно подлагани на външна експанзия от страна на Вашингтон. В КНДР ни обясниха, че са били принудени да отговорят на американската експанзия с ракетните проби. Те не бяха правили такива от 15-ти септември, като чакаха намаляване на тона от страна на Съединени американски щати. Вместо това от Вашингтон оповестиха огромни военни учения в района “, съобщи Пашин.

Той означи, че съветската делегация е удостоверила позицията на Русия, че ракетните проби са в прорез с резолюциите на Организация на обединените нации.

През тази седмица Северна Кроея организира няколко ракетни теста. От Кремъл оповестиха, че няма да признаят страната за нуклеарна мощ. Пашин разгласи, че Москва желае спокойно решение на въпроса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР