Северин Красимиров, който е заподозрян за убийството на Виктория Маринова,

...
Северин Красимиров, който е заподозрян за убийството на Виктория Маринова,
Коментари Харесай

Кацна самолетът с екстрадирания Северин Красимиров

Северин Красимиров, който е обвинен за убийството на Виктория Маринова, дойде в България с полет от Франкфурт. Самолетът трябваше да кацне в 18:15 часа, само че закъсня с към 10 минути. Служители на Главна дирекция “Охрана ” изведоха Красимиров от задната част на самолета, в който пътува и представител на немските управляващи, с цел да следи дали са спазени човешките му права.

 Северин Красимиров аероплан изгонване Министерство на вътрешните работи, пресцентър
Около 30 минути след идването на полета Северин беше отведен в Националното разследване, където ще му бъде снето ДНК. Очаква се в четвъртък сутринта Красимиров да бъде отведен в Русе, където ще се гледа и мярката му за неотклонение откакто прокуратурата му повдигне обвиняване.
 
По-рано през днешния ден правосъдният министър Цецка Цачева изясни, че изискванията на ареста, в който ще бъде настанен Северин и за които упорстваха да получат информация немските управляващи, дават отговор на посочените стандарти.

 Северин Красимиров аероплан изгонване Министерство на вътрешните работи, пресцентър-->
30-годишната телевизионна водеща Виктория Маринова е била изнасилена и убита в Русе на 6 октомври 2018 година Сигналът за откритото тяло на дамата е бил подаден същия ден минути преди 14.30 часа.

Дни по-късно по гледище на българските управляващи в Германия като обвинен за убийството бе арестуван Северин Красимиров. Той е роден през 1997 година в Русе и има престъпна регистрация за кражба на цветни метали. Иззети са материални доказателства, свързващи Красимиров с убийството.

Открито е съществуване на ДНК материал върху облеклата му от жертвата и от него, както и негов ДНК материал и върху жертвата. На Красимиров задочно са повдигнати обвинявания за обезчестяване и ликвидиране по изключително нечовечен метод.
 Северин Красимиров аероплан изгонване Министерство на вътрешните работи, пресцентър
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР