СЕУЛ, Южна Корея (AP) — Южнокорейската полиция нахлу в сряда

...
СЕУЛ, Южна Корея (AP) — Южнокорейската полиция нахлу в сряда
Коментари Харесай

Южнокорейската полиция нахлу в къщата на заподозрян, намушкал опозиционния лидер Лий с нож във врата

СЕУЛ, Южна Корея (AP) — Южнокорейската полиция нахлу в сряда в резиденцията и офиса на мъж, намушкал опозиционния водач на страната Лий Jae-myung, във врата при нахлуване, което го остави приет в болница в интензивно поделение, споделиха чиновници.

Нападението е станало, когато Лий е минавал през навалица от публицисти, откакто е посетил препоръчаното място за нов летище в югоизточния град Пусан във вторник. Нападателят, представяйки се за покровител, се приближи до Лий с молба за подпис, преди да извади 18-сантиметров (7-инчов) нож, с цел да го нападне.

След като получи незабавна помощ в Пусан, Лий беше превозен от хеликоптер до Националната университетска болница в Сеул за интервенция. Чо Джеонг-сик, генералният секретар на партията, сподели в сряда, че двучасовата интервенция е била сполучлива и че Лий остава в интензивното поделение на болничното заведение за възобновяване. Полицията и службите за незабавна помощ по-рано споделиха, че Лий е бил в схващане след офанзивата и не е бил в сериозно положение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР