СЕУЛ, Южна Корея (AP) — Северна Корея каза в сряда,

...
СЕУЛ, Южна Корея (AP) — Северна Корея каза в сряда,
Коментари Харесай

Северна Корея твърди, че е тествала нова хиперзвукова ракета със среден обсег на твърдо гориво с хиперзвукова бойна глава

СЕУЛ, Южна Корея (AP) — Северна Корея сподели в сряда, че е тествала нова хиперзвукова ракета със междинен обхват, задвижвана с твърдо гориво, до момента в който продължава да разшири своята нуклеарна и ракетна стратегия в лицето на задълбочаващото се напрежение със съседите и Съединените щати.

Докладът на севернокорейските държавни медии пристигна ден откакто южнокорейските и японските военни засякоха Севера да изстрелва ракетата от вътрешен регион към нейната столица към нейното източно море.

Севернокорейските държавни медии споделиха, че пробата е бил следен от властническия водач Ким Чен Ун, който разказа ракетата – наречена Hwasong-16B – като основна част от възпирането на нуклеарната война той се зарече да продължи да построява, с цел да се опълчи на своите „ врагове “, имайки поради Съединените щати, Южна Корея и Япония.

Ким твърди, че Северът към този момент е създал нуклеарен кадърен, стабилен горивни системи за „ всички тактически, оперативни и стратегически ракети с разнообразни обсеги “, сподели Ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР