Сеул. През третия ден от работното си посещение в Сеул

...
Сеул. През третия ден от работното си посещение в Сеул
Коментари Харесай

Зам.-министър Георг Георгиев проведе разговор със съветникa по външна политика на министър-председателя на Република Корея

Сеул. През третия ден от работното си посещаване в Сеул заместник-министър Георг Георгиев се срещна с Чу Джонг-юн, консултант по външна политика на министър-председателя на Република Корея. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи . По време на срещата двамата разискаха съдействието сред Република България и Република Корея, развиването в политическия разговор и бъдещи планове сред двете страни.
„ Като извънредно положителен знак одобряваме, че първото интернационално посещаване на корейския министър председател след избирането му бе точно в България. Това е удостоверение за мощната връзка и другарство, които съществуват сред двете страни “, акцентира пред Чу Джонг-юн заместник-министър Георгиев. Той добави, че приветства отличните връзки и положителното съдействие сред двете страни. „ Ще се радваме това съдействието да се задълбочава и по този начин, както и нашият министър председател Борисов акцентира по време на срещата с корейския си сътрудник, да намира отражение в действителни планове с висока добавена стойност и за двете страни “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР