Сестрата на г-н Фаруку, Джола Душку, на 33 години, която

...
Сестрата на г-н Фаруку, Джола Душку, на 33 години, която
Коментари Харесай

Албански търсещ убежище, починал на Биби Стокхолм, третиран „като животно“, казва сестрата

Сестрата на господин Фаруку, Джола Душку, на 33 години, която живее в Ломбардия в Италия, сподели, че брат й е изразил терзания пред нея за това по какъв начин мигрантите дъска са били лекувани.

Тя сподели: „ Когато приказвах с него последния път, той ми сподели, че изискванията в тази лодка не са били неприятни, само че са били третирани от пазачите като животни.

„ Моите брат, когато дойде в Обединеното кралство, даде на Министерството на вътрешните работи адреса на нашите родственици в Лондон. С тях се свързала полицията, която им разказала какво се е случило.

„ Според наши родственици, които поддържат връзка с полицията, Леонард довечера в 23 часа вечерта е имал проблеми и е бил укротен от охранител. В 3 сутринта той е открит мъртъв. Нямаме повече детайлности за това по какъв начин е умрял. “

Съобщава се, че господин Фаруку е платил £3436, с цел да прекоси Ламанша с транспортен съд предишното лято. Миналата седмица стана ясно, че мигрантите на борда на шлепа са чули „ писъци, крясъци и удари по стените “ преди гибелта на господин Ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР