Сестра му ходила, чукала на вратата, но никой не се

...
Сестра му ходила, чукала на вратата, но никой не се
Коментари Харесай

Изстинахме! Винаги Беше Засмян, Никой Не Е Подозирал, Че Живее В Мъка. Току-Що Се Самоуби Много Известен Българин

Сестра му ходила, чукала на вратата, само че никой не се показвал. Тя потърсила кмета на градчето Стамен Гешев, който в този миг отсъствал от вкъщи си. На другия ден Гешев подал сигнал в полицията и дружно с ченгегага отишли в къщата на стареца. Там всички порти и прозорци били заключени, през терасата полицията съумяла да влезе. От вътрешната страна на таванската врата имало ключ. Когато разрушили вратата, се натъкнали на ужасяваща панорама. Дядо Петьо висял обесен за сезал на дървена греда.

В него намерили предсмъртно писмо, в което пишел, че оставя 650 лв. за погребението си. Парите също били там. Те били предадени на щерка му, която пристигнала от прилежащото село Домлян, където е омъжена. Бащата и дъщерята не били в положителни връзки, описват още баненци. Основната причина, поради която се счита, че възрастният мъж е поставил завършек на живота си, е че дамата, с която живеел, го напуснала. Това се мълви интензивно в курорта. Вероятно самотата му е натежала, по такива празници депресиите се обострят и хората са склонни на крайни решения, разясниха пред БЛИЦ експерти. Другата мълва е, че неотдавна пенсионерът се изпокарал грубо с комшии.

Преди години Магарешката изгонил законната си брачна половинка и живеел самичък, до преди да се появи въпросната жена, която неотдавна го напуснала. Иначе приживе дядо Петьо бил радостен, усмихнат и угодлив човек. Преди да се пенсионира бил майстор-зидар и вършел доста услуги та хората.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР