Сестра ми е на първа линия и също е заразена

...
Сестра ми е на първа линия и също е заразена
Коментари Харесай

Лъчезар Иванов: Сестра ми е на първа линия и е заразена с коронавирус

Сестра ми е на първа линия и също е инфектирана с ковид - не мога да подсигурявам, че пробите на народните представители ще бъдат негативни. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов от парламентарната естрада.
В началото на днешното съвещание ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева предложи депутатите да се събират, само че единствено при актове за изключителното състояние.

" Учудвам се от изявленията на сътрудниците, като че ли тук събрани депутатите не сме от тази планета. Сякаш нещата, които се случват към нас, болните хора и близки, не ни касае. Седя, чувам, виждам и не мога да допускам. Всеки ден от екраните експертите излизат и споделят какъв брой от нашите съграждани са изумени от тази невидима болест ", сподели още той, представен от Новини. бг.

" Искам да се обърна към всички вас като доктор, също вземам участие в тази комплицирана конюнктура ", добави още Иванов. " Колеги, обръщам се най-отговорно към вас. Смирете се към заболяването. Всички сме идентични пред болестта и гибелта. Не го забравяйте това. Лекувал съм доста народни представители преди да знам, че ще седнал съм тук и ще приказвам от тази естрада. Тук има един народен представител, който също почитам - неговият татко работи в Пета градска болница и всеки ден се среща с болестта ", съобщи депутатът от ГЕРБ.

" От известно време и аз населявам в българския парламент. Защо не носите маски, уважаеми сътрудници от Българска социалистическа партия?! Защо като желаете толкоз да работите - сте на половина в залата?!. Защо желаете българският парламент да работи, с цел да се генерират след това подправени вести?! Защо желаете да клатите лодката, на която и вие се намирате. Положението е съществено. Нека да се смирим, да се осъзнаем и да създадем това, което се чака от нас. Това държавно управление работи доста добре и се дава за образец в Европа. Моля, осъзнайте се! " Това съобщи депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов по време на днешното съвещание в Народно събрание.

" Общувам с хора и те ме питат за какво не носим маски в Народно събрание и работим, значи този вирус не е заплашителен. Ние имаме потребност от съединяване, единени и образец. И ние да затворим и ние да сме част от хората, които са по домовете си ", сподели още той. " Дръжте се културно, сътрудници! " прикани той.

" Въобще не ни е значимо в залата ще вървим ли с маски или не, ще се заразяваме ли или не. Но с какво очи ще гледаме хората? “, съобщи от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. „ Ако някой от нас трансферира болест, болест смъртоносна на някой жител, на някой непознат човек... Тогава за очите какво ще кажете? Ще си поръсвате главата с пепел? Файда няма да има от това “, сподели той.

„ Утре заран като станете се погледнете в огледалото си задайте въпроса: Господи, в случай че някой от моите познати легне на легло болен, аз през вчерашния ден какви нелепости приказвах в Народното събрание “, предложи той на сътрудниците си депутати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР