Сещате се за какво говоря, нали? За опита на един

...
Сещате се за какво говоря, нали? За опита на един
Коментари Харесай

Порното не е в снимките

Сещате се защо приказвам, нали? За опита на един уебсайт да дискредитира дамата до един от претендентите за кмет на София. Дали в действителност тези хора си мислят, че са постигнали задачата си – да провокират омерзение? Със сигурност, само че не към обекта на офанзивата, а единствено към самите себе си. Ето за какво.
Първо, живеем в софтуерния и полово свободен XXI век. Едва ли има човек (мъж или жена), които да нямат интимни фотоси. Трябва да си останал доста обратно във времето, с цел да смяташ това за нещо неприятно или ненормално. Сексуалността е нещо изцяло обикновено, както потребността ни от храна и вода. Както се споделя – здрав секс, здрав дух. Авторите на публикацията очевидно не могат да се похвалят с това щом имат за цел да ударят тъкмо по този метод.
Освен това някак е по-добре в нежните 20 години да се опитат злоупотребите с алкохол и по-свободно държание, с цел да се натрупа опит и да се освободи пространство и за други по-съществени неща в зрелост. Авторите и виновните лица за публикацията очевидно не са прескочили и този стадий от развиването си.
Опитвам се да си показва индивидите, виновни за стартирането на материала. Ако е мъж, не зная за какво си го представям по-възрастен, който времето е отдалечило от опцията да взе участие в някои от земните удоволствия. Ако е жена, тя несъмнено би трябвало да е доста нещастна и много злобно е решила, че това красиво и младо момиче би трябвало да бъде порицано, тъй като тя към този момент не е такава, в случай че въобще в миналото е била. Иначе от къде тази завист към едно красиво и младо момиче? Не дай си Боже да имат деца, внуци, внучки, тъй като както виждаме доста елементарно изтичат тези фотоси, а в никакъв случай не знаеш животът от коя страна ще те сложи. Но тяхната мисъл надали има този обсег. Той е присъщ за по-широко скроените хора.
Не е хубаво да се натъртва на визията, само че тъкмо това се случва тук - по тази причина си разрешавам тези тълкования. И не трябваше да им отстранявам толкоз доста време, тъй като по-важното е друго и то е невидимо – възприятието за почитание, възприятието за ценене на човешкото достолепие, етиката - все едни такива невидими човешки качества, които придават полезност на индивида, обществото и медиите.
Не бива и да се не помни, че " хората ", взели решение това да се разгласява, пръстите на този, който са направили дейностите по клавиатурата, всеки един участник в този развой са плод да полови дейности на своите родители. Те не са били снимани, само че резултатът е... не е добър и съществува, върви по тая земя и хвърля компромати... Т.е. резултатът е по-неприятен и дългогодишен, от която и да е интимна фотография. А актът на публикуването на тези фотоси трансформира уеб страницата им в порносайт. Само че в порносайтовете има раздели. Какъв ли ще тук – секс с по-пълен мъж, или с фолк певица, игри с импотенти... Вероятно ще има с какво да го запълнят май...
Това не е първият метод за опит за дискредитиране с интимни фотоси. Преди това имаше един шеф на учебно заведение, двама политически водачи с намек за тяхната хомосексуалност. Сега е жена. Че живеем в хомофобско общество не е загадка, а случилото се напомня, че живеем и в секситко общество. Толкова е елементарно да се дискредитира една жена с нейната половост. Толкова елементарно и толкоз примитивно, някак забравяйки, че майка им, която ги е родила, също е жена... Ако използваме завещаното от Фройд, да не би разгласилите тези фотоси просто желаят да се върнат обратно към първоизточника си?
Шегата на страна. Случилото се е съществено, тъй като демонстрира, че микрофонът на българската публицистика се е трансформирал във вибратор, единствено че не носи наслаждение...
Питам се и това не е ли задоволителен мотив профилираните органи да нахлуят в редакцията на уеб страницата и май ще е прелестно да го гледаме наживо... Ох, отплеснах се - в порното не се случва по този начин, както в живота...
За край - вижте по какъв начин актриса се оправи с изнудвач, заплашвал да пусне голите ѝ фотоси в СТАТИЯТА ТУК
Автор: Яна Иванова

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР