Сертификатът COVID Shield гарантира системно прилагане на строги мерки за

...
Сертификатът COVID Shield гарантира системно прилагане на строги мерки за
Коментари Харесай

Сертификатът COVID Shield гарантира системно прилагане на стриктни мерки за безопасно пазаруване в 105 магазина на Lidl в страната

Сертификатът Коронавирус Shield подсигурява редовно използване на строги ограничения за сигурност и сигурност в комерсиалната мрежа на Лидл България. Изискванията на сертификацията по интернационалния стандарт Коронавирус Shield включват и регулярни одити на всеки два месеца на всичките 105 магазина на веригата. По този метод се подсигурява, че написаните ограничения се ползват действително и редовно и клиентите на веригата могат да пазарят умерено и безвредно.
През септември Лидл България стана първата хранителна верига, получила този документ от представителите на TÜV AUSTRIA за страната. Компанията бе сертифицирана с най-високото равнище – „ Отлично “. Именно то допуска провеждането на контролни одити на всеки 2 месеца на всичките 105 обекта на веригата в продължение на 1 година. По този метод оптимално се понижава рискът от разпространяване на всевъзможни вируси, в това число и COVID-19.

 „ Сертификатът Коронавирус Shield подсигурява, че прилаганите ограничения са съответни и действително се съблюдават. При процеса по сертификация нашите инспектори удостоверяват, че въведените от компанията политики и процеси дават отговор освен на условията на националното законодателство, само че и на целесъобразните международни практики. Впоследствие, при контролните инспекции и визитите на обектите, инспекторите ни удостоверяват, че написаните ограничения се ползват действително и редовно “, изяснява Димитър Краев, представител на TÜV AUSTRIA за България. По този метод, с изключение на здравословни и безвредни условия, ограниченията подсигуряват и непрекъснатост на бизнеса при възможни по-мащабни карантинни ограничения, добавя още той.
Сертификатът Коронавирус Shield има за цел да подкрепи българските компании да изградят доверие измежду чиновниците и клиентите си, че ползват всички нужни ограничения за обезпечаването на безвредна и сигурна среда. Още през цялото време Лидл България вкара виновни и сигурни процедури за предварителна защита против COVID-19, които непрестанно се съблюдават, и които доведоха до приемането на международния документ Коронавирус Shield.
Днес във всичките 105 Lidl магазина, както и в складовите бази и офисите на компанията, се ползва цялостна система от ефикасни ограничения и дейности, с които се предотвратява разпространяването на вируси – от обезпечаването на наложителни защитни средства за чиновниците и плексигласови загради на касите във всички търговски обекти до регулярна ежедневна стерилизация.
В дните преди празниците от веригата припомнят, че Коледа е за шерване с обичаните хора, само че и че в този момент е изключително значимо да споделяме и отговорността при извършване на покупки. За това моли и началник Манчев в особено, който към този момент се излъчва в ефира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР