Серията от инциденти във Фермата накараха участниците буквално да треперят

...
Серията от инциденти във Фермата накараха участниците буквално да треперят
Коментари Харесай

Какво се случва с Миро, който падна от покрив във Фермата?

Серията от произшествия във " Фермата " накараха участниците безусловно да треперят от терзание дали и с тях няма да се случи нещо в този под напрежение нов сезон на риалити формата.

Преди няколко дни Мирослав падна от покрива в стопанството и си контузи тежко крайници. А новините все още за положението му, по никакъв начин не са оптимистични, написа Шоу Блиц.

След обстойния лекарски обзор стана ясно, че потърпевшият Мирослав има солиден оток, тежко инфектиране на мускулите и засегната става. Медиците са изтеглили от крайници му три спринцовки с течност. Поставили са му и стабилизираща лонгета - гипсова шина, покрита с бинт.

Заради големия мъчителен оток, сега не може да му бъде изработен ядрено-магнитен резонанс. В идващите шест дни лекарите ще чакат подуването да спадне, с цел да извършат процедурата. Дотогава Миро ще остане на специфичен режим във " Фермата " - няма да натоварва крайници си и ще получи имунитет от двубой.

Мирослав е третият участник във " Фермата ", който претърпя случай след старта на сезона. Преди него красивата състезателка по мотоциклетизъм Габриела скъса менискус, а гайдарят Стоян беше ударен от дървена талпа. Македонецът пък пострада, до момента в който работеше върху скелето на полятата.

" Хързулнах се по покрива с резачката в ръце. За секунди взех решение, че е по-добре да падна на краката си, вместо по тил или върху главата си ", описа той.

При приземяването си Миро се контузи тежко - десният му крайник посиня и се поду към глезена. На последния лайф бе видно по какъв начин потърпевшият стискаше зъби, куцукайки, а в един миг към този момент съществено го болеше и не можеше да върви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР