Серия от катастрофи по хлъзгави пътищаЧелен удар на джиповеШофьор на

...
Серия от катастрофи по хлъзгави пътищаЧелен удар на джиповеШофьор на
Коментари Харесай

Два сблъсъка край с. Микре, шофьор загина

Серия от произшествия по хлъзгави пътища
Челен удар на джипове

Шофьор на 36 години от София почина, а негов сателит бе ранен и откаран в болница след преден удар сред лек автомобил и камион. Водачът на товарният автомобил не е потърпевш.

Тежката злополука стана към 11 ч на третокласния път от село Микре към Ловеч в региона на Киркова махала. По това време е валял слаб дъжд и настилката е била хлъзгава. Разследващи до 15 ч правеха огледи, с цел да изяснят кой от двата автомобила е поднесъл и навлязъл в платното идващия отсреща. На няколко километра оттова, на основния път София-Варна край разклона за село Микре, стана и втора злополука. При нея бе леко ранен 70-годишен водач на автомобил, който също се блъснал в приближаващ камион. Сблъсъкът обаче бил по-слаб, защото двете транспортни средства се движели постепенно поради намираща се наоколо бензиностанция.

Малко по-рано - към 9,30 ч, също поради падение, два джипа се блъснали на пътя сред град Елена и село Миндя. Един от водачите е откаран за прегледи в болничното заведение в Елена.

“Шофьорите да внимават и на мокрите пътища да карат по-бавно от позволените скорости ”, приканиха катаджиите от Ловеч и Велико Търново.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР