Серия от инциденти белязаха днешния ден. Няколко души са били

...
Серия от инциденти белязаха днешния ден. Няколко души са били
Коментари Харесай

Серия от стрелби в Европа: Няколко души загинаха, а други бяха ранени в Нидерландия и Словакия

Серия от произшествия белязаха днешния ден. Няколко души са били убити и най-малко трима са ранени при набези с огнестрелно оръжие в нидерландския град Ротердам при безразборна пукотевица. В словашката столица Братислава пък пукотевица лиши живота на един човек, а четирима бяха ранени. А 14-годишен възпитаник намушка с нож петима в испанско учебно заведение.

 
Няколко души починаха при пукотевица в университетска болница в Ротердам
Най-малко двама души са убити при пукотевица в университетска болница в нидерландския град Ротердам. Убити са 39-годишна жена и 42-годишен преподавател в университета на две разнообразни места. Полицията изясни, че и на двете места е избухнал пожар. 14-годишната щерка на дамата също е била простреляна и е тежко ранена. Заподозреният е бил студент в медицинския център на университета " Еразъм ", където е станала стрелбата.

На фрагменти от оповестени онлайн видеоклипове се вижда по какъв начин служители на реда подреждат на студенти, някои от които са облечени в лекарски престилки, да избягат отвън постройката, до момента в който тежко въоръжени екипи идват на мястото. На някои от фрагментите се вижда мъж с белезници, обут в камуфлажни панталони.

Мотивът на нападателя към момента не е явен, заяви основният прокурор. 32-годишен мъж, обвинен за стрелбата, е задържан.

Един умрял и трима ранени в Братислава

Един човек почина и четирима пострадаха при пукотевица рано сутринта в словашката столица Братислава. Мъж на 32 години е умрял, а ранените са откарани в болница. Според полицията стрелбата е осъществена в квартала " Дубравка " малко след среднощ. Говорител на органите на реда заяви, че служителите на реда са пристигнали на място, откакто получили позвъняване от хора, които съобщили за изстрели и детонация. Той добави, че полицията е стреляла по един човек.
Знаем, че този стрелец е разкрил огън от прозореца по почтени хора - без никаква причина. Той е употребявал огнестрелно оръжие и е ранил няколко души. Нападнал е и един служител на реда, след което един от другите ни сътрудници е прострелял нападателя. Използвал е оръжието си в точния миг, като е създал шест изстрела.
Стефан Хамран, ръководител на полицейския корпус

Започнало е следствие за аргументите довели до съдбовното закононарушение.
Нападение с нож в Испания
В Испания 14-годишен възпитаник, въоръжен с два ножа, нахлу в учебно заведение в Южна Испания и намушка трима учители и двама възпитаници, само че никой не е умрял. Той е арестуван от полицията. Нападателят е държал два огромни ножа в раницата си в класната стая и е атакувал съучениците си и учителите, като им е споделил, че ще ги убие, съобщи майка на едно от децата. Предполага се, че младежът е намушкал неведнъж петте жертви малко след началото на образователните занятия в учебното заведение в Херес де ла Фронтера, заяви представителят на полицията
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР