Сериозно наказание грози футболиста на Ливърпул Даниел Стъридж. Футболната асоциация

...
Сериозно наказание грози футболиста на Ливърпул Даниел Стъридж. Футболната асоциация
Коментари Харесай

Стъридж залагал на мачове. Грози го сериозно наказание

Сериозно наказване грози футболиста на " Ливърпул " Даниел Стъридж. Футболната асоциация на Англия разкри, че той е упрекнат в неспазване на разпоредбите за залагане.

Самият Стъридж има период до 20 ноември да даде пояснения и да даде обстоятелства, които могат да смекчат или анулират възможна глоба, която ще му бъде наложена, в случай че бъде приет за отговорен.

От " Ливърпул " потвърдиха, че техният футболист е разследван.

Снимка: Reuters

" Даниел ще спомага изцяло по време на следствието. Пред клуба той съобщи изрично, че в никакъв случай не е залагал. Повече мнения по тематиката няма да бъдат правени, до момента в който казусът не бъде завършен ", се споделя в късото изказване на мърсисайдци.

Информацията по случая за момента е нищожна. Знае се, че футболистът е залагал през януари 2018 година и е нарушил две от разпоредбите на Футболната централа - за
залагане и за даване на информация, която може да повлияе на залози на трети лица.

През 2017 година полузащитникът на " Бърнли " Джоуи Бартън бе отхвърлен от футбола за 18 месеца, откакто се призна за отговорен по обвиняванията, че е направил 1260 залога за 10 години. Стъридж надали ще бъде глобен по този начин строго, поради че не е залагал на свои мачове. Английските медии настояват, че той е пробвал шанса си при прехвърляния и освобождение на мениджъри.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР