Сериозен скандал се разрази в Арсенал, където клубът пусна официална

...
Сериозен скандал се разрази в Арсенал, където клубът пусна официална
Коментари Харесай

Шумен взрив в Арсенал, клубът заклейми капитана си

Сериозен скандал се развихри в Арсенал, където клубът пусна публична позиция, посредством която осъди дейностите на своя капитан Лоран Кошчелни. Причината е, че френският деец изрично отказал да пътува с тима за предсезонното турне в Съединени американски щати.

33-годишният бранител навлезе в последната година по своя контракт, само че още преди края на предишния сезон – приключил разочароващо с 5-о място във Висшата лига и загуба от Челси с 1:4 във финала за Лига Европа – се заприказва, че той е решил да напусне. С приближаването до началото на летния трансферен прозорец (1 юли) от ден на ден информации сочеха, че „ топчиите” не споделят визията на французина.

Club statement on Laurent Koscielny
— Arsenal FC (@Arsenal) July 11, 2019
Знае се, че той има оферта от Бордо, който го изкушава с контракт за 2 години и опцията да играе надалеч по-редовно. Със сигурност отводът на Кошчелни да се качи на самолета за Щатите е ход, който цели да форсира раздялата му с Арсенал.

От лагера на лондончани взеха решение да оповестят публично за казуса с малко, само че красноречиво официално съобщение. „ Лоран Кошчелни отхвърли да пътува за Съединени американски щати, където ще се организира нашето предсезонно турне. Ние сме доста разочаровани от дейностите на Лоран, които са в цялостен прорез с нашите ясни указания. Надяваме се да разгадаем този проблем и на този стадий се въздържаме от бъдещи коментари”, написаха от Арсенал на клубния си уебсайт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР