Серина Уилямс отново намекна, че тенис кариерата й не е

...
Серина Уилямс отново намекна, че тенис кариерата й не е
Коментари Харесай

Серина Уилямс: Шансовете да се завърна на корта са много високи

Серина Уилямс още веднъж загатна, че тенис кариерата й не е завършила. Тя съобщи, че възможностите й да се завърне на корта са „ доста високи “.

23-кратната шампионка в шампионатите разгласи решението си да „ еволюира отвън “ спорта в изявление за списание Vogue през август. Участието й на Ю Ес Оупън месец по-късно, където отпадна в трети кръг от Айла Томлянович, се очакваше да бъде последното в забележителната й кариера.

„ Не съм се отказала. Шансовете за завръщане са доста високи. Можете да дойдете в дома ми, има корт “, показа тя на конференция в Сан Франциско.

Независимо от този намек, 41-годишната американка изясни, че не е запланувала поява на шампионат, стартирайки новия стадий в живота си.

„ Все още не съм мислела за отричане. Но се разсъниха през вчерашния ден и отидох на корта, като за първи път осъзнах, че не играя в шампионат – възприятието беше доста необичайно. Беше като че ли първият ден от остатъка от живота ми и му се любувам, само че към момента се пробвам да намеря салдото “, добави Уилямс.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР