Серина Уилямс обяви, че ще играе на предстоящия в края

...
Серина Уилямс обяви, че ще играе на предстоящия в края
Коментари Харесай

Серина Уилямс ще играе на Ролан Гарос 2020

Серина Уилямс разгласи, че ще играе на идния в края на месеца " Ролан Гарос ". Американката, която навършва 39 години в навечерието на шампионата, не счита да се отхвърля от задачата си да завоюва рекордна 24-а купа от " Големия шлем ", макар загубата от Виктория Азаренка на полуфинала на US Open 2020.

Американката има лично жилище във френската столица, в което обаче надали ще може да отседне по време на шампионата, тъй като уредниците на " Ролан Гарос " изискват всички участници да бъдат карантинирани в два хотела. За разлика от US Open по трибуните на кортовете ще бъдат допускани стеснен брой фенове.

" Това е забавно решение. Няма външно настаняване, само че има почитатели. Но аз съм наясно със обстановката. Аз съм суперконсервативна, тъй като имам съществени здравословни проблеми. По тази причина се старая да заставам надалеч от обществените места. Няколко пъти съм попадала в болница в много неприятно положение. Не желая още веднъж да попадам в такава обстановка. Ще пробвам да подкрепям отдалеченост от всички останали - не два метра, а най-малко четири ", показа Уилямс.

23-кратната шампионка поздрави и съперничката си Азаренка след класирането ѝ за финала.

" Започнах доста мощно мача, само че тя не спря да се бори. Тя промени играта си и тя ставаше все по-добра и по-добра. Може би в един миг отпуснах газта прекалено много. Но Вика игра в действителност ужасно ", сподели Серина.

" Ролан Гарос " 2020 стартира на 27 септември и ще продължи до 11 октомври.
 Виктория Азаренка спря Серина Уилямс на US Open 2020
Виктория Азаренка спря Серина Уилямс на US Open 2020

Беларускинята направи страховит поврат след слаб първи сет
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР