Сериен нападател атакува момичета в Меден рудник“. Миналия месец причакал

...
Сериен нападател атакува момичета в Меден рудник“. Миналия месец причакал
Коментари Харесай

Шок! Сериен килър на момиченца шета в Бургас, твърди майката на Иван, задържан за убийството на 11-годишната Никол!

Сериен нападател нападна девойки в „ Меден рудник “. Миналия месец причакал друга тийнейджърка- на 15 години в блок 120 в комплекса месец. Момичето е с заплаха за живота. Нападението е осъществено по същия метод, по който бе убита 11-годишната Никол. Това разгласи Донка Петрова, майката на 15-годишния Иван, арестуван за убийството на четвъртокласничката Никол Йончева.

Тя бе открита мъртва в асансьора на блок №108 в к-с " Меден рудник " на 20 август м.г., а няколко часа по-късно полицията арестува Иван като главен обвинен за закононарушението. Разследването открило по безспорен метод, че килърът е намушкал жертвата с лявата ръка в сънната артерия. Момичето не е имало никакъв късмет да оцелее.

Срещу Иван е повдигнато обвиняване по член 116 от Наказателния кодекс. Обвинителният акт против него към този момент е импортиран в съда, чака се до месец да бъде планувана и дата за процеса. Тъй като подсъдимият е малолетен, в случай че бъде приет за отговорен, присъдата ще бъде редуцирана от 3 до 10 години отнемане от независимост.

„ Сто % различен е килърът. Те си знаят следователите. Всеки си мълчи и нищо не споделя “, сподели Донка Петрова пред burgasinfo.com.

„ Не единствено аз, целият комплекс е уверен, че той не е направил закононарушението. Всичките ми споделят: „ Действайте, детето ви е почтено! “. То не може да е играе тук с децата и в това време да е на мястото на убийството. Как става това нещо?! Има хиляда очевидци. Децата тук непрекъснато ме питат: Лельо, какво става. Няма ли да го пускат. Ще отидем към този момент, там ще вдигнем митинг. Казвам им: Каквото и да извършите, не зависи от нас “, декларира тя. Според майката, различен е причинителя, само че се прикривал. По думите й, това е млад мъж, от ромски генезис. Той обаче е заплашил Иван и фамилията му. Затова и при първичните разпити, синът й направил самопризнания пред полицията.

Донка споделя, че се е пробвала да се свърже с майката на починалото момиче, само че тя не поискала да беседва с нея. „ Исках да й кажа, че синът ми е почтен. Да се търсят ограничения, да се откри същинския палач. Защото ще стане и друго ликвидиране “, разгласи тя.

Иван е под стража към този момент седми месец. „ Държи се. Носим му вестници, кръстословици. Радио му дадохме, всичките вести слуша...Надзирателите доста добре се отнасят с него и той си ги почита. Доволна съм, че се грижат за него, хранят го. Защото той не яде всичко и те се преценяват “, споделя майката и добавя: „ Искам да излезе, да се прибере... Надявам се да не го осъдят, само че като виждам какъв ни е фурия, просто им нямам религия. Сумати почтени лежат в пандиза, а убийците на независимост. Вчера го хванали, през днешния ден го пуснали. Това по какъв начин става?! “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР