Сериалите Наследници и Мечката са големите победители на церемонията по

...
Сериалите Наследници и Мечката са големите победители на церемонията по
Коментари Харесай

”Наследници” и ”Мечката” са големите победители на наградите ”Еми”

Сериалите " Наследници " и " Мечката " са огромните спечелили на церемонията по връчването на премиите " Еми " в Лос Анджелис с по шест оценки, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс.

" Наследници ", който водеше по брой на номиниции с 27, получи влиятелния приз за най-хубав трагичен сериал. Това е третата по рода си премия " Еми " за сериала след 2020 и 2022 година, отбелязва Франс прес.

Ройтерс показва, че четвъртият и финален сезон на " Наследници " е спечелил общо шест наградата.

" Мечката " получи " Еми " за най-хубав комедиен сериал плюс в още пет категории.

Наградата за най-хубав лимитиран сериал отиде при " Говеждо ".

В категориите за най-хубав артист и актриса в трагичен сериал бяха отличени надлежно Киърън Кълкин за присъединяване си в " Наследници " и Сара Снук за ролята си в същата продукция.

Статуетките за най-хубав артист и актриса в комедиен сериал отидоха при Джеръми Алън Уайт за " Мечката " и Куинта Брансън за " Начално учебно заведение Абът ".

Али Уонг беше оповестена за най-хубава актриса в лимитиран сериал или ефирен филм за ролята си в " Говеждо ". В съответната категория при мъжете премията завоюва Стивън Йон за осъществяването си в същата продукция.

Ебон Мос-Бакрак завоюва наградата за най-хубав артист в поддържаща комедийна роля за " Мечката ", а Айо Едебъри сграбчи статуетката за най-хубава актриса в поддържаща роля за превъплъщението си в " Мечката ".

Наградите за поддържащи функции в трагичен сериал отидоха надлежно при Матю Макфадиън за превъплъщението му в " Наследници " и при Дженифър Кулидж за ролята й в " Белият лотос ".

Водещ на церемонията, състояла се в спектакъл " Пийкок " в Лос Анджелис, беше артистът Антъни Андерсън.

Победителите се избират от към 20 хиляди членове на американската Академия за телевизионни изкуства и науки. Наградите " Еми ", чието връчване беше отсрочено с четири месеца поради стачката на холивудските сценаристи и артисти, са считани на телевизионните " Оскар " -и.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР