Сериалът ще включва предистория“ и ще покаже по-младите години на

...
Сериалът ще включва предистория“ и ще покаже по-младите години на
Коментари Харесай

50 Cent и Еминем правят сериал по хитовия филм „Осмата миля“

Сериалът ще включва „ предистория “ и ще покаже по-младите години на основния воин

50 Cent заяви, че дружно с Еминем вършат ефирен сериал по хитовия филм „ Осмата миля “, основан на живота на рапъра, извършил песента „ Lose Yourself “.

Хип-хоп звездата 50 Cent разгласи пред Big Воу TV, че си сътрудничи със своя колегаЕминем, с цел да придвижи сериала, основан на „ Осмата миля “ на дребния екран, осведоми БГНЕС.

Основната причина, заради която е желал да го направи, е с цел да се увери, че младите знаят за корените на Еминем и неговото въздействие.

„ Мисля, че би трябвало да го има поради неговото завещание, тъй като за мен е значимо да го схванат “, сподели 50 Cent.

50 Cent, чието същинско име е Къртис Джаксън, сподели още, че сериалът ще даде „ предистория “ и ще покаже по-младите години на основния воин.

„ Осмата миля “ е полуавтобиографична история от 2002 година за пътя на Еминем към славата. Той взе участие във кино лентата в ролята на Джими Смит – младши служащ в автомобилна фабрика, който се бори да си завоюва място в ъндърграунд рап средите.

Филмът печели редица награди, най-много за най-хубава истинска ария за „ Lose Yourself “ на премиите „ Оскар “ през 2003 година.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР