Сериалът на Българската национална телевизия Войната на буквите“, който приключи

...
Сериалът на Българската национална телевизия Войната на буквите“, който приключи
Коментари Харесай

Отбелязаха рождения ден на „Войната на буквите“

Сериалът на Българската национална телевизия „ Войната на буквите “, който завърши предишния месец продължава да събира екипа, който към момента е неразлъчен. Преди към 2 седмици множеството от тях се събраха в софийски клуб, с цел да гледат присъединяване на техен сътрудник.

В актьорското шоу участник бе Даниел Върбанов, който бе в ролята на княз Баян в серийния филм.  Той е в натрупа за импровизационен спектакъл, която означи втория си рожден ден. Партито с шампанско и бонбони бе съпроводено с доста смях и присъединяване на звезди.

Ако ви е любопитно по какъв начин антиквар на достолепна възраст може да загуби живота си с четка за зъби и то не къде да е, а в стриптийз бар, само че след това се оказва, че в действителност побесняла баба е килърът, а жертвата е стриптийзьорка, то наложително би трябвало да гледате импровизационния спектакъл, в която взе участие Върбанов – Bitter and Sweet / Горчиво и сладко.

Той към момента учи в НАТФИЗ, само че това не пречи от няколко месеца да е непрекъснато по участия на групата, където си партнира със звездите Мартин Христов, Кирил Бояджиев и Михаил Сървански.

Любопитното е, че изявите на трупата им са без прелиминарен сюжет, а се водят по концепциите на публиката и основават сюжета на момента. В резултат на това се получават непредвидени развръзки и доста занимания.

Във вечерта на шоуто на актьорите никой от присъстващите не можеше да се оплаче от празна чаша, домакините се бяха постарали шампанското да се лее в неограничени количества.

А на този рожден ден се бяха събрали толкоз родни звезди, колкото доста рядко се виждат на другите родни забави.

Теодора Духовникова и Захари Бахаров дойдоха дружно с половинките си, а двамата играят брат и сестра в „ буквената война “.

Те се настаниха до режисьора Зоран Петровски, който бе съпроводен от сина си Сива. Съвсем покрай сцената бе видяна друга звезда от сериала – Александра Лашкова, за която стана ясно, че е мистериозната обичана на Върбанов. Във филмовата продукция тя заема ролята на млечната сестра на Баян – Макрена.

В непосредственост до нея бе Сара Драгулева, а Силвия Лулчева седна до Кристина Патрашкова.

Феновете, които бяха изпълнили клуба безусловно се превиваха от смях на импровизациите повече от 2 часа.

За в допълнение прекарване на присъстващите, тя бяха посрещани още от входа от актьорите, които ги настаняваха по местата им, а малко по-късно се премениха в публични костюми.

Присъстващите към този момент схванаха по какъв начин се имитира динозавър, по какъв начин наподобява раждането на камила и по какъв начин се започва фабрика за нокти.

Патрашкова показа нейното усещане от младите артисти, като означи способността им да основават сюжет на момента, а те бяха подготвили и награди за най-активните от публиката.

Любимата на Мартин Христов бе изработила ръчно бижута, стилно опаковани в изящни кутийки. Между получилите от него бяха Александра Лашкова, която бе извънредно дейна, Силвия Лулчева, и Кристина Патрашкова.

Актьорите се пошегуваха с Лашкова да си направи лично шоу и в него да прави каквото си изиска, защото тя на моменти даже се впусна в спор за сюжетите.

Присъствали дефинираха вечерта като извънредно занимателна и радостна и са на мнение, че сходно шоу е огромна необичайност.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Войната на буквите актьори рожден ден Мартин Христов Александра Лашкова Силвия Лулчева Кристина Патрашкова Сара Драгулева БНТ сериал new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР