Сериалът “, който вече цял месец радва феновете в ефира

...
Сериалът “, който вече цял месец радва феновете в ефира
Коментари Харесай

Заснеха финала на „Семейството“ – ще го гледаме ли и у нас?

Сериалът „ “, който към този момент цялостен месец радва почитателите в ефира на Би Ти Ви Стори, свършва в Турция. Финалният епизод бе сниман оня ден, а феновете на южната ни съседка ще го видят на 30 янурари, 2024 година по канал „ Шоу “.

„ Когато операторът прибра камерата, целият екип се събра на прощална фотография. С сътрудниците прекарахме дружно една чудесна година и в този момент ни е тежко, че пътищата ни се разделят “ – написа в инстаграма си режисьорът на хитовата теленовела.

„ Семейството “ е турски римейк на паметния американски сериал „ Семейство Сопрано “. Шефовете на продуцентската къща „ Ай Ялъм “ закупили правата на мафиотската сага през 2022 година и на часа предложили на огромната звезда Къванч Татлъту да вземе присъединяване в продукцията. За партньорка на османския Брад Пит избрали дългокраката силиконка, жената-демон Серенай Саръкая, която у нас е известна с участията си в сагите „ Божествено “ и „ Кварталът на богатите “.

Очаква се скоро нашият канал да излъчи също финала на „ Семейството “, в който Къванч и Серенай разрушават сърцата на почитателите.

Наричат красивата Саръкая „ дявол, от който мъжете би трябвало да бягат “. Напоследък тя още веднъж е обсебила някогашния си избраник Керем Бурсин, който преди близо 3 години я заряза, тъй като кръшка най-безпардонно наляво надясно. Сега обаче той още веднъж е впримчен в мрежите й и май понамирисва на брак...

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР