Серхио Перес спечели Гран При на Саудитска Арабия, а успеха

...
Серхио Перес спечели Гран При на Саудитска Арабия, а успеха
Коментари Харесай

Хорнър: Най-доброто състезание на Перес

Серхио Перес завоюва Гран При на Саудитска Арабия, а триумфа на Ред Бул добави международният първенец Макс Верстапен, който приключи втори. Перес беше отпред от старта до финала и удържа първото място, макар че Верстапен го догони малко преди финала.

„ Заслугата е напълно на отбора, който сътвори необикновен автомобил – съобщи след финала шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър. – Това, което видяхме през днешния ден бяха двама водачи, които се надбягват един против различен. Видяхте, че в първата половина на надпреварата Макс излезе от 15-о на 4-о място, а Чеко мисля, че направи най-хубавото си съревнование в кариерата. Справи се с темпото, с рестарта, а преследвачите му караха на цялостна газ. ”

Верстапен още веднъж имаше проблеми с трансмисията, само че за разлика от вчерашния ден, в този момент те изчезнаха доста бързо и Хорнър сподели, че към момента не е ясна повода за появяването им.
 Серхио Перес победи в Джеда, Верстапен и Ръсел допълниха тройката Серхио Перес победи в Джеда, Верстапен и Ръсел допълниха тройката
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР