Сергей Чарнетски победи Сулиман Косумов във финал на първото Европейско

...
Сергей Чарнетски победи Сулиман Косумов във финал на първото Европейско
Коментари Харесай

Чарнетски сломи Косумов в гладиаторска битка на SENSHI 9

Сергей Чарнетски победи Сулиман Косумов във край на първото Европейско намерено състезание на KWU Професионална лига по разпоредбите на KWU SENSHI.

Двамата изиграха трогателен трирундов конфликт в категория до 75 кг по време на SENSHI 9 в Камчия.

Чарнетски стартира по-активно борбата и съумя да пласира няколко положителни попадения в първата минута. Беларусинът беше надъхван от солидна агитка в амфитеатъра. В средата на първия рунд той към този момент набра много инерция и пласираните лоу кикове и прави започнаха да се натрупват. Косумов по този начин и не предложи нещо по-интересно през откриващата част и справедливо беларусинът я взима в нашата карта.



В началото на втория рунд станахме очевидци на вихрена замяна, след която се наложи здрава работа от страна на кътмените. Двамата противници оправдаха предварителните упования за представление и в границите на няколко секунди забодохо атрактивни комбинации с акценти на маваши и лакът, които надъхаха в допълнение цялостния амфитеатър. Играта вабанк се понрави повече на руснака и той съумя да вземе превъзходство до края на частта. Ритниците му с въртеливо придвижване влязоха в приложимост и след още няколко пласирани печели втория рунд в нашата карта - по този начин всичко ще се реши с последните три минути.

Чарнетски стартира една концепция по-добре решителната част, само че мъчно бихме говорили за превъзходство. Всеки негов удар, даже и маркиращ, беше бурно приветстван от мощната агитка, която към този момент споменахме. Косумов пласира два положителни лоу кика в средата на рунда. Ударите му ясно отекнаха, а по-късно двамата размениха по няколко попадения с лакти и крошета. Трудно е да се дефинира победител и с интерес ще проследим решението на съдиите.



Все отново мощното начало е изиграло значима роля и Чернетски е новият европейски първенец на Международната професионална лига на KWU!

SENSHI 9 ще се излъчва онлайн за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport, Boec.BG, както и директно за целия свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Събитието се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BWM дилър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР