Септември София и ЦСКА се изправят един срещу друг в

...
Септември София и ЦСКА се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

ЦСКА гони четвъртфинал за SESAME Купа на България срещу Септември Сф

Септември София и ЦСКА се изправят един против различен в осминафинал за SESAME Купа на България. Срещата е през днешния ден от 12:00 часа и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата. 

Жребият отреди хазаин на мача да бъде тимът на Светослав Петров, само че двете ръководсва реализираха съглашение мачът да се организира на стадион " Българска войска ". 

В предходния кръг Септември отстрани Крумовград след победа с 1:0 като посетител. " Червените " имаха потребност от дузпи, с цел да се оправят с третодивизионния Гигант Съединение, който игра в продълженията на срещата с 9 индивида след два червени картона в хода на мача. 

Заради наказване срещата пропуща капитанът на ЦСКА Юрген Матай. Нидерландецът получи петия си жълт картон от началото на сезона в Съединение и бе глобен за една среща. Аут заради контузии са още Жираир Шагоян, Лазар Туфегджич и Бисмарк Чарлс. Срещата пропущат трайно контузените Дауда Бамба и Асен Дончев. 

Наставникът на Септември Светослав Петров няма да може да разчита на бранителя Мартин Стойчев. Младокът лекува контузия. Всички останали играчи са на линия за мача. 

Главен арбитър на срещата е Никола Попов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР