Септември (София) и Монтана завършиха 0:0 в среща от 16-ия

...
Септември (София) и Монтана завършиха 0:0 в среща от 16-ия
Коментари Харесай

Септември и Монтана не си вкараха гол

Септември (София) и Монтана приключиха 0:0 в среща от 16-ия кръг на Втора лига, която опълчи 1-ия и 3-ия в класирането. Септемврийци останаха с 10 души на терена четвърт час преди края на срещата поради червен картон на Йордан Йорданов, което ги принуди в този интервал главно да се пазят.

Монтана владееше повече топката в цялата среща, само че преди почивката сътвориха единствено една обстановка. Филип Ежекие обаче пропусна да се разпише. За Септември удар на Здравко Димитров беше лесна плячка за вратаря на гостите.

След почивката монтанчани продължиха да преобладават и още в 5-ата й минута Стефан Каменов остана самичък против вратаря. Шейтанов обаче избави ситуацията. Вратарят на домакините имаше още една добра интервенция малко по-късно, когато трябваше да вади рисков изстрел на Кевин Беманга. В 65-ата минута Беманга уцели и гредата, само че бранител на Септември приключи мелето с юнашко изчистване.

Четвърт час преди края на срещата основният арбитър Християна Гутева извади втори жълт картон на Йорданов от домакините и го в профил от терена. Монтана натисна още, само че пет минути преди последния съдийски сигнал Васил Симеонов се намеси, с цел да резервира 0:0 като краен резултат.

" Трябва да се радваме на тази точка, тъй като Монтана сътвори повече положения и игра по-добре. Ние създадохме доста малко обстановки, с цел да се надаваме на победа ", съобщи наставникът на домакините Иван Гешев.

" Днес видях тим, който желая да видя. Този тим има бъдеще. Радвам се, че играхме като един стойностен тим. Гордея се с тима, само не ни стигна да вкараме гол. Очаквах, че ще бъдем по-добри. Това, което тренирахме цяла седмица, футболистите го извършиха по съвършен метод. Съжалявам, че не победихме поради играчите ", сподели пък наставникът на Монтана Николай Митов.

Септември е на върха в класирането с 34 точки преди последните два мача от кръга, а Монтана е с 29 на 3-ото място, колкото има и Спартак (Варна).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР