Септември месец дойде! Лятото вече е към края си, а

...
Септември месец дойде! Лятото вече е към края си, а
Коментари Харесай

Ето зодиите, които ще спечелят пари през септември

Септември месец пристигна! Лятото към този момент е към края си, а това ни носи лека носталгия. Всяко тягостно възприятие обаче може да бъде много елементарно превъзмогнато, в случай че имате задоволително финанси.

Ето и кои са късметлиите този месец съгласно зодиакалния си знак:

Овен

Овните са тези, които ще имат най-стабилно финансово положение през месеца и даже може да се надявате на приемането на съществени суми през месеца.

Телец

Не се чакат особени разтърсване във финансовото положение на Телците през септември. Ще имате постоянните разходи към началото на образователната година, а влюбените представители на знака може да разпилян повече пари за обекта на възприятията им.

Близнаци

Близнаците ще би трябвало да позатегнат коланите през септември. Не сте наясно с каква тъкмо сума ще разполагате, до момента в който мотивите за харчене се множат. Хубавото е, че някои от тях ще отпаднат изненадващо.

Рак

През първата половина на месеца финансовото ви положение ще е устойчиво. За това не пилейте средства, с цел да може да се справите добре и с втората половина на месеца, когато нещата няма да са толкоз розови. Малко спестовност и всичко ще е наред.

Лъв

Лъвовете също може да се радват постоянна финансова обстановка през септември. Нещо повече – ще имат усилване на стабилността на материалното ви състояние. Периодично може да разчитате и на приемането на постоянен приход.

Дева

Когато човек получи повече пари стартира да харчи повече. Това с цялостна сили ще важи за Девите през септември. Така още в средата на месеца може да се окажете на алено, тъй че – направете си добре сметката.

Везни

През септември не очаквайте прилив на средства от сигурните източници. Доходите ще дойдат от най-неподозирани места. Ситуацията няма да е сериозна – в последния миг ще се появи позволение на казуса.

Скорпион

Периодите на приемане на пари през този месец са началото и края му, а огромните разходи – в средата. Някои представители на знака ще имат и изненадващи приходи, само че това ще е единствено при тези, които съумеят да разширят активността на бизнеса си.

Стрелец

През този месец ще би трябвало да извършите своите инвестиции. Помнете, че който не рискува – не печели. Разходите ви ще нарастват с напредването на дните.

Козирог

Първата половина на месеца е удобен интервал във финансово отношение за представителите на знака Козирог. Тогава ще бъдат сполучливи покупко-продажби, свързани с недвижимо имущество, оформяне на условия по заем. Може да разчитате на финансова поддръжка в миг, в който имате потребност от нея.

Водолей

През септември ви чакат доста разноски, свързани с персоналния ви живот, изключително в случай че имате и възпитаници. В същия миг ваш другар ще ви помоли за пари назаем, което съществено ще дестабилизира бюджета ви. Направете си добре сметката.

Риби

Финансовата прогноза е относително удобна. Паричните средства ще постъпват, както очаквате, без да има забавяния. Но дружно с това ще нарастват и приходите. Може да се наложи да върнете остарял заем.

Автор: Мая Йорданова

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР