Септември дойде с тройна премиера в онлайн стрийминг платформата HBO

...
Септември дойде с тройна премиера в онлайн стрийминг платформата HBO
Коментари Харесай

Хитови сериали с премиера по HBO GO - slava.bg

Септември пристигна с тройна премиера в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Третият ден, измежду чиито продуценти е Брад Пит, е разграничен на две истории, всяка с по 3 епизода с арките ‚лято‘ и ‚зима‘, като феновете ще схванат какво свързва героите на Джуд Лоу и Наоми Харис в видимо другите им прекарвания на мистичния остров, по който се стига по път, скриван от прилива. Изключително кондензиран като цветове, камера и режисьорски метод, Третият ден придвижва феновете в забавна композиция от sci-fi и фолклорен хорър.

Ние сме каквито сме ще се хареса на по-младите фенове и може би ще е забавен или ще предизвика родителите им със смелата експозиция на Лука Гуаданино (Призови ме с твоето име) на търсенето на себе си и порастването в протяжното безвремие на границата дете-възрастен. Заснет извънредно красиво, без обрати в сюжета, сериалът на HBO като че ли придвижва в тази разсеяна тийн действителност и флуидността на половото установяване, които са мъчно разбираеми, с изключение на за преминаващите през тях.

Трите епизода на мини сериала Дес, основан на действителна злокобна история, ще са налични първо на стрийминг. Британският артист Дейвид Тенант (Къмпинг на HBO) влиза в кожата на серийния убиец-некрофил Денис Нилсън. Известен като „ удушвачът с вратовръзката “ Денис или Дес, убива минимум 12 момчета и мъже в жилището си сред 1978 и 1983 без да бъде открит. Полицията получава сигнал от съседите му за запушени с човешки остатъци тръби, въз основата на което Нилсън е оголен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР