Сепаратистки бойци на прокремълската Донецка народна република, воюващи в района

...
Сепаратистки бойци на прокремълската Донецка народна република, воюващи в района
Коментари Харесай

Сепаратисти от ДНР с видео до Путин, не искат да се бият на първа линия -

Сепаратистки бойци на прокремълската Донецка национална република, воюващи в региона на Херсон се обърнаха към президента на Русия Владимир Путин с искане да ги изтегли от Херсонска област. В клипчето военните описват какъв брой са заболели, а видеото наподобява на групов медицински сеанс. 13 души от „ инвалидната рота “ оповестяват съответните си недоволства, измежду които кашлица и високо кръвно и желаят намесата на съветския президент.

Освободените от съветската войска поданици на Херсонския край, които са представяни от кремълската агитация и като освободители на локалното население, разпространиха отвореното си послание в обществените мрежи и го придружиха с анамнези за здравното си положение.

„ Уважеми Путин, Владимир Владимирович. Към вас се обръща персоналният състав на първа рота от пети стрелкови батальон на 113-и стрелкови полк от мобилизационния запас на Донецката национална република. Обръщаме се към офицерския корпус на РФ и полковника от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), който през декември 1989 година отбрани поверените му подчинени. Както и тогава, ние не можем да получим отговор на нашите законни претенции. За онази обстановка вие се изразихте като за болест на страната, наречена парализа на властта. Сега безразличието на държавния уред още веднъж принуждава хората да отстояват своите права. Сега към този момент против от произвола по места. “ – пишат бунтарите.

Споменавайки 1989 година донецките воини имат поради трансформиралата се в легенда история за това по какъв начин сякаш по време на митингите против ЩАЗИ в Дрезден в щаб-квартирата на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) на „ Ангеликащрасе “ 4 Путин с часове изгарял секретни архивни материали в печката си, а до момента в който горят излязъл да договаря с навалица от хора и героично защитавал постройката на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), документите и хората си.

из 113 полка " " обращаются к????, с просьбой вернуть их домой.

За что боролись, на то и напоролись! Вы же орали, что вам нужна Россия, избор получайте!
На передовую вас насочат умирать а не домой! Это Россия, детка!????
— L P???????????????? (@LPavule)
Недоволните военнослужещи на ДНР се оплакват, че от самото начало от началото на войната персоналният състав е преодолявалглад и мраз, като през забележителен интервал нямал нито материално, нито здравно, нито продоволствено поръчителство. Процедурата за готовност се провеждала без здравно освидетелстване.

Сред персоналния състав имало такива, които според закона на ДНР не би трябвало да бъдат мобилизирани - лица с хронични болести, лица, които са нечии настойници, лица, които имат психологични болести, многодетни татковци, психологично заболели, глухи и слепи.

„ Другари офицери. Нашите средства за всеобща информация подлагат на критика съперника поради неговото цинично отношение към живота на бойците от редиците на Териториалната защита. Моля виновните лица да не замязват на съперника и да не завладяват за следващ път крепостта „ на щик “, без да се преценяват с живота на бойците. “ – споделят в своя видео манифест сепаратистите.

Във втората част на видеото са снети анамнези за здравословното и фамилното състояние на повече от дузина проруски бойци. Иван Владимирович Савчук се жалва пред Путин, че е многодетен татко, а жена му е след сериозна интервенция. Максим Иванович Худинов има пиелонефрит. Дмитрий Едуардович Матеев споделя, че от 2002 година е на доклад в психодиспансер с диагноза разстройство на душeвността и податливост към суицид. На 26 февруари наложително бил отведен във военното окръжие. Когато, към този момент на фронта, потърсил здравна помощ, му споделили, че ще му донесат скалпел и ще му оказват помощ. Освен това боецът се оплаква, че има хепатит и цироза.

Болотов Роман Александрович е със зрение минус 5, нищо не вижда, а от седмица и половина е със мощна кашлица, болки в гръдния панер и няма вкус – надява се да чуе болежките му самият Путин. Андрей Игорович Лошенко също не желае да е на фронта, тъй като татко му е неработоспособен втора група и се нуждае от грижи.

Жена и четири деца чакат у дома Александър Владимирович. „ Имам разкъсан бицепс на дясната ръка, на половина съм кьорав, с едното ухо не слушам. “ – споделя във в медицинския видео обзор Константин Григториевич Полянски, който на всичко от горната страна има и херния.

„ Като си кажем законните претенции на висшестоящите, те ги третират като бойкот. “ – изяснява водачът на бунтовниците.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР