Сензационният лечител психотерапевт (или шарлатанин, както вие прецените) Анатолий Кашпировски

...
Сензационният лечител психотерапевт (или шарлатанин, както вие прецените) Анатолий Кашпировски
Коментари Харесай

Сензационният Анатолий Кашпировски се завърна, лекува по youtube

 Сензационният врач психотерапевт (или самозванец, както вие прецените) Анатолий Кашпировски се завърна в ефир и още веднъж организира сеанси. Легендата от края на съществуването на Съюз на съветските социалистически републики обаче към този момент не приказва със злокобно-металния си глас от ефира на Первий канал, а го прави в youtube.

Звездата му изгря през 1989 година, когато се хвалеше в ефир с медицински триумфи, невиждани в цялата история на човечеството, с сполучливо излекувани от него пациенти с импотенция, фригидност, слепота, оплешифяване, ефиземи, кисти на яйчниците, камъни в бъбреците, псориазис, екземи, разширени вени, белези, туберкулоза, астма, диабет, алергии, заекване, астегматизъм, а в четири “документирани " случая - дори от СПИН.

По неговите думи на мястото на ампутирани крака израствали нови, вместо извадени зъби се появявали здрави, сивите коси потъмнявали и започвали да блестят. Благодарение на Кашпировски на 70-годишна жена отново ѝ появила менструация, а майката на Горбачев се излекувала от артрит. А имал и диета - един негов пациент измършавял със 158 кг, “без кижата му по никакъв начин да увисне ". Поне по този начин твърдял лекарят му… по думите на самия врач.

Сеансите му с изключение на в Съюз на съветските социалистически републики се предаваха и в някои някогашни социалистически страни, като несъмнено България беше преди всичко. Освен с лекуване онлайн Анатолий Михайлович сега приказва и за вредата и изгодата от ковид. Твърди се, че сега живее в Съединени американски щати, където се пресели през 1995 година

А мнозина, следящи с интерес неговите изяви, подсигуряваха, че Кашпировски върши чудеса. 26-години по-късно експерти и фенове към момента си задават въпроса кой в действителност е Анатолий Кашпировски и на какво се дължат неговите невероятни умения.

Разбира се, незабавно се откриха хора, които да го нарекат самозванец. Появиха се изказвания, че практиката, на която той се основава, не взема поради особеностите на всеки от пациентите и освен че не оказва помощ на болните, само че може даже да утежни положението им.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР