Сенаторът от Карин Стренц почина след инцидент в самолет при

...
Сенаторът от Карин Стренц почина след инцидент в самолет при
Коментари Харесай

Скандален германски депутат почина след инцидент в самолет

Сенаторът от Карин Стренц умря след случай в аероплан при полет от Куба до Германия, заяви БГНЕС, базирайки се на представител на нейната партия.
Стренц е член на Бундестага от ръководещата партия Християндемократически съюз. Смъртта й е доказана от сътрудник в Бундестага Лаут Реберг, написа БГНЕС. Тя е изгубила схващане по време на полет и макар, че самолетът е кацнал спешно в Дъблин, лекарите не са съумели да ѝ оказват помощ. Причините за случая се обясняват.
 Бундестага: Спирането на „ Северен поток 2 ” не би трябвало да се разисква със Съединени американски щати Бундестага: Спирането на „ Северен поток 2 ” не би трябвало да се разисква със Съединени американски щати
Въпросът за прекъсването на употребата на плана „ Северен поток 2 “ при положение на проблеми при преноса на газ през Украйна...
53-годишната Стренц служи в Бундестага от 2009 година и беше член на комитета по защита. През 2020 година към нея избухна корупционен скандал, откакто тя беше обвинена в лобиране в полза на Азербайджан, а казусът се проверява от прокуратурата. Заради абсурда Парламентарната асамблея на Съвета на Европа ѝ забрани да участва на сесиите му, а президиумът на Бундестага я принуди да заплати 20 000 евро санкция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР