Сенатът одобри законопроекта за правителствените разходи в размер на 1,7

...
Сенатът одобри законопроекта за правителствените разходи в размер на 1,7
Коментари Харесай

С 1,7 трлн. долара САЩ се спасиха от шътдауна

Сенатът утвърди законопроекта за държавните разноски в размер на 1,7 трилиона $ , като изпрати законопроекта в Камарата на представителите, защото законодателите се борят бързо да изчистят пакета, с цел да предотвратят частичното прекъсване на работата на държавното управление тъкмо преди коледните празници и да изоставен Вашингтон преди наближаващата зимна стихия.

Законопроектът беше признат от горната камара с 68 на 29 гласа, като елементарно преодоля прага от 60 гласа с поддръжката на 18 републиканци. Очаква се Камарата на представителите да работи бързо, с цел да одобри проекта, преди финансирането на федералните организации да завърши до среднощ в петък.
 US Сенатът блокира законопроекта срещу шътдаун на държавното управление
US Сенатът блокира законопроекта срещу шътдаун на държавното управление

Крайният период за гласоподаване наближава

Окончателното приемане в Сената стана часове откакто водачът на болшинството в Сената Чък Шумър разгласи съглашение за привършване на работата по пакета в идващите часове. Той прикани сенаторите да не се отдалечават от сенатската зала, с цел да ускорят процеса, защото те първи гласоподават голям брой ремонти.

" Отне ни известно време, само че си заслужава ", сподели той. " Знаем, че бурята идва, желаеме хората по едно и също време да получат законопроекта, само че по-късно да могат да се приберат вкъщи, откакто сме си свършили работата. "

Планът за разноските включва 772,5 милиарда $ за вътрешни цели и 858 милиарда $ за защита. Законопроектът включва също по този начин към 40 милиарда $ за подкрепяне при бедствия за общности, които се възвръщат от урагани, горски пожари, суша и други естествени бедствия, промени в Закона за броене на гласовете на гласоподавателите и възбрана на TikTok на устройствата на федералните организации, наред с голям брой други планове за законодателите.

Сенатът утвърди ремонти към законопроекта за разноските, които пазят кърмещите майки, разрешават на Съединени американски щати да трансферират приходите от иззети активи на съветски олигарси в Украйна и изискват от работодателите да обезпечават " рационални условия " за бременни дами на работното място.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР