Сен. Шеррод Браун (D-Ohio) се обяви против избора на президента

...
Сен. Шеррод Браун (D-Ohio) се обяви против избора на президента
Коментари Харесай

Сенатор Шеррод Браун се противопоставя на търговския избор на Байдън заради връзки с китайска стъкларска фирма, която рекламира

Сен. Шеррод Браун (D-Ohio) се разгласи срещу избора на президента Байдън за заместител търговски представител на Съединени американски щати частично заради работата, която лобистката компания на номинирания извърши за китайска стъкларска компания – макар че Браун отпразнува покупката на същата компания на фабрика в Охайо десетилетие преди.

Белият дом разгласи на 11 януари, че Нелсън Кънингам е назначен да следи административната комерсиална политика за Западното полукълбо, Европа, Близкия изток, труда и околната среда, в очакване на удостоверение от Сената.

На 24 януари Браун пусна бурно изказване, призовавайки Байдън да „ номинира някого “, който вместо това ще „ бъде на страната на служащите в Охайо “.

71-годишният мъж удари Кънингам за това, че е подкрепил Trans Pacific Partnership и неговата компания, McLarty Associates, за това, че са се „ фокусирали върху лобирането за задгранични ползи, в това число лобирането за китайската компания Fuyao Glass от началото на 2019 година “

„ Моите ценн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР