Сен. Мит Ромни (R-Юта) сигнализира, че почти всеки кандидат в

...
Сен. Мит Ромни (R-Юта) сигнализира, че почти всеки кандидат в
Коментари Харесай

Ромни казва, че всеки демократ би бил „надстройка“ на Тръмп през 2024 г.

Сен. Мит Ромни (R-Юта) алармира, че съвсем всеки претендент в полето за 2024 година, от която и да е партия, ще бъде „ надстройка “ по отношение на различен мандат за някогашния президент Тръмп.

„ Ще се веселя да поддържа на процедура всеки един от републиканците – може би не Вивек [Рамасвами] – само че другите, които се кандидатират, биха били допустими за мен и на драго сърце ще гласоподавам за тях “, сподели пенсиониращият сенатор в петък в изявление за Нора О от CBS „ Донъл.

„ Бих се радвал да гласоподавам и за някои от демократите “, продължи той. „ Това би било усъвършенстване, съгласно мен, от Доналд Тръмп и може би също от Джо Байдън. “

Ромни разгласи през септември, че няма да се кандидатира за преизбиране, предизвиквайки вълна от злорадстващи обиди от Тръмп и неговите съдружници.

„ Мит Ромни, от време на време именуван Пиер Делекто, няма да се кандидатира за втори мандат в Сената на Съединени американски щати, където не е служил с отличие “, написа Тръмп с основни букви в Truth Social, когато Ромни разгласи пенсионирането си, цитирайки псевдонима,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР