Сен. Линдзи Греъм (R-S.C.) обяви война“ на законопроект от Ню

...
Сен. Линдзи Греъм (R-S.C.) обяви война“ на законопроект от Ню
Коментари Харесай

`This Is War`: Линдзи Греъм кудкудяка пред официални лица в Ню Йорк заради законопроекта за мацките

Сен. Линдзи Греъм (R-S.C.) разгласи „ война “ на законопроект от Ню Йорк, който съставлява спор с политиката на Chick-fil-A за „ затворено в неделя “.

Сенаторът от Южна Каролина се обърна към обществените медии в петък, с цел да подлага на критика чиновниците на щата Ню Йорк за законопроекта, който ще изисква заведенията за хранене, които са част от зоните за отмора на автомагистралата на щата, да бъдат отворени седем дни в седмицата.

Законопроектът „ няма да се приложи незабавно “ към заведения за хранене, работещи сега в държавните зони за отмора, само че ще повлияе на бъдещите контракти за хранителни услуги там, означи Асошиейтед прес.

„ Това е война “, написа Греъм в отбрана на веригата за бързо хранене, която поддържа политиката на създателя С. Трует Кати чиновниците да употребяват неделята, с цел да прекарват време със фамилията си или да се покланят.

Греъм по-късно показа негова фотография пред ресторант Chick-fil-A в центъра на Манхатън, местонахождение, което няма да бъде наранено, в случай че законопроек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР