Семейството на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер излезе с

...
Семейството на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер излезе с
Коментари Харесай

Семейството на Шумахер с официално изявление

Семейството на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер излезе с публично изказване за пръв път от година и половина насам. То обаче не е обвързвано със положението на Шуми, който пострада при тежък случай със ски преди няколко години и бе 6 месеца в кома. Близките му оповестиха своята поддръжка за нова благотворителна самодейност, въодушевена от възобновяване на Ф1 легендата, съобщи Trafficnews.bg

Изявлението пристигна от мениджъра на Шумахер Сабине Кем и афишира издаването на афиш с благотворителна цел, който е отдаден на кариерата на Михаел. Постерът е осъществен през организацията Keep Fighting ( " Продължавай да се бориш " ) и се популяризира през онлайн магазина Zoom. Събраните средства отиват за самодейността Never Give Up ( " Никога не се предавай " ) в Германия.

Фондацията Keep Fighting декларира, че желае да отрази в своите благотворителни планове борбения дух на Михаел Шумахер, измежду които нови начинания за сигурност на пътя. Това е незабравим метод да почетем емблематичната кариера на Михаел, съобщи Кем. Между другото, плакатът е много хубав, добави тя. Плакатът е в размер А2 и се продава за 36 $.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР