Семейството на колумбийската наркобаронеса Гризелда Бланко обяви, че ще съди

...
Семейството на колумбийската наркобаронеса Гризелда Бланко обяви, че ще съди
Коментари Харесай

Готови ли сте за Гризелда Бланко, изиграна от неповторимата София Вергара 

Семейството на колумбийската наркобаронеса Гризелда Бланко разгласи, че ще съди София Вергара и стрийминг платформата Netflix, с цел да спре излизането на сериала  " Гризелда ". Въпреки това, феновете към този момент могат да се насладят на невероятната промяна на колумбийската актриса в ролята на " Кралицата на кокаина ". 

Историята на Гризелда Бланко е повече от потресаваща.

Тя основава един от най-печелившите наркокартели в историята и става първата жена нарушител, натрупала голямо положение. " Гризелда Бланко е забележителна жена, чиято безпощадна, само че в същото време гениална тактичност й разрешава да ръководи империя за милиарди долари “, споделя София Вергара.

Самият Пабло Ескобар е казвал: " Единствената жена, от която се опасявам е Гризелда Бланко ". " Гризелда " е от основателите на известната поредност " Narcos ".

Критиците одобряват възторжено сериала: " Толкова е занимателен, че е отблъскващ ", написа " Гардиън ". 

Синът на Бланко, Майкъл Корлеоне Бланко, и брачната половинка му Мари Бланко - разпознати в жалбата като Майкъл Сепулведабланко и Мари Сепулведабланко - заведоха дело в съда на окръг Маями-Дейд във Флорида. Синът на баронесата, който издава книга за майка си, упреква основателите на шоуто, че са употребявали неиздадената му към момента " художествена литературна творба, с цел да опишат житейската история на него и майка му Гризелда Бланко де Трухильо “.

Това е първият план на София след развода й с Джо Манганиело през юли 2023 - двойката беше женена в продължение на седем години. Според слуховете, една от аргументите за раздялата е, че Джо желал деца, а София, която към този момент има възрастен наследник - не. Сега някогашният брачен партньор на Вергара се среща с актрисата Кейтлин О`Конър, която е 13 години по-млада от него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР