Семейството на двоен убиец, който уби приятелката и брат си,

...
Семейството на двоен убиец, който уби приятелката и брат си,
Коментари Харесай

Семейството на жертвата на двоен убиец казва, че „смъртта е можело да бъде избегната“ - и той никога не е трябвало да бъде освободен

Семейството на двоен палач, който умъртви приятелката и брат си, до момента в който е бил под гаранция, споделя, че той „ в никакъв случай не е трябвало е бил освободен ", защото " животите са могли да бъдат избавени ".

Питър Дъфи, който грубо умъртви Ема Бейли, 26, и Джон Пол Дъфи, 51, в Коатбридж, покрай Глазгоу през 2022 година, беше под три заповеди за освобождение под гаранция, когато извърши убийствата. Дъфи атакува партньорката си Ема, като я удуши и намушка няколко пъти сред 4 март и 12 април 2022 година в дома им в Ланаркшър, Шотландия.

Дъфи също атакува брат си в жилището му с нож, преди да скрие безжизнения си тяло под купчина отпадък в къщата му сред 29 март и 10 април 2022 година, преди да убие домашната котка на брат си, Шер Хан, с секира. Дъфи беше приет за отговорен в убийството на своя сътрудник и брат си след развой по-рано тази година и предходната седмица беше наказан на минимум 30 години зад решетките.

Съдът чу, че е направен отчет за Дъфи - който преди този момент е бил в пандиза за те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР