Семейството на двама американци, които може да са били убити,

...
Семейството на двама американци, които може да са били убити,
Коментари Харесай

Семейство американци, за които се смята, че са мъртви, след като яхта, за която се предполага, че е отвлечена в Гренада, описват сцена на насилие

Семейството на двама американци, които може да са били убити, откакто бегълци от пандиза, за които се твърди, че са отвлекли яхтата им в Гранада, се надяват, че двойката може да бъде открита жива.

Двойката е разпозната от техния ветроходен клуб като Кати Брандел и Ралф Хендри, двойка от Вирджиния, които са прекарали зимата в круиз из Източните Карибите, откакто са плавали с яхтата си Simplicity от Хамптън, Вирджиния, до Антигуа.

Властите към момента не са удостоверили самоличността на двойката, само че полицията в Гренада сподели, че има още веднъж в ареста трима мъже, които са избягали от пандиза на 18 февруари и може да са умъртвили двама души, за които се счита, че са американци жители.

Синът на Брандел - Ник Буро - сподели пред CNN в неделя, че се надяват двойката да бъде открита в сигурност, само че доказателствата за Simplicity допускат подиуми на принуждение.

„ Самата лодка е била претърсена и всичко беше разпръснато из цялата каюта, тъй че ясно, че на лодката е имало н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР