Семейството на баскетболиста Дуейн Уейд представи на света своята дъщеря

...
Семейството на баскетболиста Дуейн Уейд представи на света своята дъщеря
Коментари Харесай

Синът на легендарен баскетболист стана... момиче

Семейството на баскетболиста Дуейн Уейд показа на света своята щерка Зая. Съпругата на спортиста Габриел Юниън разгласява видео в обществената мрежа Инстаграм, на което се вижда 12-годишният ѝ наследник Зайън, който към този момент се приема като момиче и желае да бъде именуван Зая.

Във видеото Зая изяснява на татко си, че е значимо хората да се одобряват такива, каквито се усещат и да не се срамят от себе си.

„ Какъв е смисълът да живеем на този свят, в случай че непрекъснато се опитваш да си някой различен... “, споделя детето.

През 2020 година баскетболното великолепие Дуейн Уейд разгласи пред необятната аудитория, че неговият 15-годишен наследник Зайън е решил да продължи живота си като момиче.

През последните 3 години той се разгласи за трансджендър. До момента, когато публично получи документи и смени пола си на женски. Тийнейджърът ще продължи да живее като Зая Уейд. 

" Зайън се прибра у дома и сподели: " Готов съм да пребивавам както желая. Искам да приказваш за мен в женски жанр и да ме наричаш " Зая ", разкри Уейд в „ Шоуто на Елън “.

" Решението беше единствено негово ", споделя баскетболистът.

" И аз, и брачната половинка ми Габриел го подкрепихме. Отнасяме се доста съществено към ролята и отговорностите на родителите. Нашата работа е да изслушваме детето си и да му помогнем по най-хубавия метод. Тази обстановка също не трансформира това ", добави някогашната звезда на Маями Хийт. 

Жената на Уейд - Габриел, е огромна опора на Зая.

" Тя е буйна, цялостна с обич. Горди сме с нея. Обичайте и уважавайте децата си такива, каквито са ", е мнението на Габи.

Дуейн Уейд игра в НБА от 2003 до 2019 година, като през множеството време носеше екипа на " горещите " от Флорида. Той прекара известно време в Чикаго Булс и Кливланд Кавалиърс, преди да окачи кецовете в Слънчевия щат.

Гардът е взел участие в Мача на звездите 13 пъти и един път е определен за МВП. След като той спря с баскетбола, Маями извади от приложимост потника с №3.

Бившата суперзвезда на НБА Дуейн Уейд беше упрекнат в употреба на транссексуалната си щерка Зая за финансова полза съгласно някогашната му брачна половинка.

На Дуейн Уейд бившата брачна половинка се бори против правна петиция, с цел да разреши на щерка им да промени пола и името си, като твърди, че детето е подложено на финансов напън да вземе решението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР