Семейството на американеца, убит със стрели от диво племе на

...
Семейството на американеца, убит със стрели от диво племе на
Коментари Харесай

Безмилостни убийци и сексуални маниаци – това е племето, убило американец /снимки/

Семейството на американеца, погубен със стрели от диво племе на индийския архипелаг Андаман, съобщи, че прости на убийците му. В свое изказване те показват, че Джон Алън Чау „ обичаше господ, помагаше на нуждаещите се и не изпитваше нищо друго с изключение на обич към жителите на остров Сентинел “, оповестява Би Би Си. 27-годишният Джон Алън Чау е бил откаран от риболовци с корабче до остров Северен Сентинел, който е част от отдалечения Андамански архипелаг. Той е бил погубен в средата на ноември.
Седемте индивида, които му помогнали да стигне до неразрешения остров Северен Сентинел, са били задържани. Властите оповестиха, че евентуално ще са нужни няколко дни за разкриване на тленните остатъци на американеца. Известно е, че Чау е желал да популяризира християнството измежду племето на острова, което не е цивилизовано и е извънредно рисково. Затова и визитите там са неразрешени. Извършителите на убийството няма да бъдат подвеждани под правосъдна отговорност. Семейството му показва, че той е решил да отиде там по своя лична воля. Те упорстват и за освобождението на задържаните риболовци, закарали го до острова.
Индийските управляващи са изпратили хеликоптер и транспортен съд, за открият мястото, където е станало убийството. По думите на шефа на полицията на островите Андаман и Никобар, това е извънредно мъчно, защото проверяващите съблюдават забележителна отдалеченост от брега и туземците. Чау на няколко пъти правил опити да стигне до острова. В последното си пътешестване той го доближил с риболовен транспортен съд, а до самия бряг гребал самичък с кану. В момента, в който стъпил на острова, бил атакуван с лъкове и стрели. По време на предходното си пътешестване, когато той още веднъж стигнал до брега, бил чут да вика на туземците: „ Аз съм Джон, обичам ви и Исус ви обича “. Един от локалните поданици го прострелял със стрела, която пробила и водоустойчивата му Библия. В последното си известие до фамилията си Чау написал: „ Вие може да си мислите, че съм вманиачен за всичко това, само че аз мисля, че си коства да показва Исус на тези хора. Господи, не желая да умра “. Взел със себе си ножици, безвредни игли и футболна топка като блага за племето. Заявил, че ще „ откри царството на Исус на острова. Не обвинявайте локалните, в случай че бъда погубен “.
Сентинелците са измежду дребното съществуващи нации, останали изолирани от външния свят. И те са решени да не трансформират това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР