Семейството на 9-годишно момиче, за което се твърди, че е

...
Семейството на 9-годишно момиче, за което се твърди, че е
Коментари Харесай

„Преследвано от травма“: Момиче, многократно изнасилено от друг ученик в училищен автобус в Бостън, твърди дело

Семейството на 9-годишно момиче, за което се твърди, че е било нападнато и изнасилено неведнъж от различен възпитаник в учебно заведение в Бостън bus заведе дело в петък, което упреква държавните учебни заведения в Бостън, че не са съумели да защитят детето, до момента в който се прибира от клас.

Искът, заведен от Morgan & Morgan във Върховния съд на Съфолк, също по този начин показва град Бостън, Match Charter School и водач на рейс Transdev и наблюдаващ като обвинени.

Момичето, ученичка в Match Charter Public School в Хайд Парк, е било неведнъж полово насилвано и изнасилвано в рейса от 11- годишен възпитаник в продължение на седем месеца през образователната 2022–2023 година, се твърди в делото.

„ Сексуалните похищения са осъществени на разнообразни дати в продължение на седем месеца и са осъществени от друго 11-годишно дете възпитаник “, се споделя в исковата молба. „ Сексуалните похищения са осъществени единствено на няколко крачки от монитора на рейса и водача на рейса по време на пътуването до у дома след учебно заведение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР