Семейството на 7-годишно момче публикува зов за помощ в социалната

...
Семейството на 7-годишно момче публикува зов за помощ в социалната
Коментари Харесай

В Барселона: Издирват момче на 7 г., детенце на 3 г. е сред жертвите

Семейството на 7-годишно момче разгласява вик за помощ в обществената мрежа „ Facebook “, защото детето е в неопределеност след кървавия атентат в Барселона в четвъртък, при който починаха 13 души, а десетки бяха ранени, написа английският вестник „ Телеграф “ (The Telegraph).

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА ТРАГЕДИЯТА

Джулиън Кадман бил с майка си по време на нападението.

Джумари „ Джом “ Кадман, майката на Джулиън, е в болница в съществено, само че устойчиво положение.

Втора офанзива в Испания, има ранени

Барселона не е инцидентна цел, какво ще последва

Неговият братовчед Джордж Кадман написа във „ Facebook “: „ Братовчед ми Джулиън Алесандро Кадман е в неопределеност. Моля, харесвайте и споделяйте този пост. Ние открихме Джом (неговата майка, братовчедка ми), тя е в съществено, само че устойчиво положение в болница. Джулиън е на 7 години и излязъл с майка си Джом, когато били разграничени от терористичния акт. Моля споделете поста, изключително, в случай че имате другари или родственици в Барселона “.



Испанските управляващи пък потвърдиха, че измежду починалите има и тригодишно дете. То е било откарано в болница Сан Пау, само че не е могло да бъде избавено и умряло от пострадванията си. Неговата народност не се оповестява.

Междувременно каталонските следователи, проверяващи атентата оповестиха, че

уредниците на офанзивите в Барселона и Камбрилс са възнамерявали още едно нахлуване, което е предвиждало взривяването на газови бутилки.

По техни данни терористичната клетка, за която се допуска, че стои зад кървавите набези, се състои от минимум осем бойци.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ КАМБРИЛС СЛЕД АТАКАТА

Испанският парламент, който е във почивка, ще се събере на изключително съвещание поради терористичния акт в Барселона, оповестяват локални медии. А в 12 ч. локално време на централния площад на Барселона Пласа де Каталуния ще бъде оповестена минута безмълвие в памет на жертвите.

Очаква се на площада да дойдат испанският крал Фелипе Шести, министър-председателят Мариано Рахой, шефът на Каталония Карлес Пучдемон и кметът на Барселона Ада Колау.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР