Семейството на 42-годишната Синди Рутър от американския град Еверет преживява

...
Семейството на 42-годишната Синди Рутър от американския град Еверет преживява
Коментари Харесай

Смела майка на шест деца преживя рака, но...

Семейството на 42-годишната Синди Рутър от американския град Еверет претърпява няколко удара на ориста един след различен.

Близките и роднините на младата жена в този момент би трябвало да се оправят с мисълта, че тя към този момент не е сред живите.

Майката на шест деца съумява да пребори рака, само че е измежду жертвите на ковид. Децата в този момент са цялостни сирачета, татко им е умрял преди няколко години.

"Направо сме унищожени, та тя съумя да пребори рака, само че не и ковид, просто не можем да го приемем ", по този начин разказва възприятията си Джесика, най-хубавата другарка на Синди.

Според нея тя не се чувствала добре още на 3-ти март, поради дългото лекуване на рака имунитетът й бил срутен. Синди се тормозила, че може да се е заразила с ковид и поради това отишла при персоналния си доктор, само че той я пратил да си стои у дома в изолираност.

Няколко дни по-късно смелата майка била откарана до болница във Вашингтон, където умряла от вируса.



Три от децата на Синди са към този момент пълнолетни, само че даже и за тях обстановката ще е труднааа след гибелта на майка им.

Най-възрастният - наследник на 24 е решил да напусне университета, с цел да може да се грижи за по-младите си братя и сестри на възраст 13 - 14 и 15 години.

Алексис, една от дъщерите на починалата Синди, е оставила и сърцераздирателно обръщение за майка си на профила си във Facebook.

"Тези от вас, които в миналото са срещали майка ми, сигурно знаете какъв брой невероятна, смела, мощна и загрижена беше ", написа тя.

За осиротелите деца сега има акция за събиране на средства на страницата GoFoundMe.com.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР