Семейството на 11-годишно дете, починало от евентуална свръхдоза, се нахвърли

...
Семейството на 11-годишно дете, починало от евентуална свръхдоза, се нахвърли
Коментари Харесай

Семейства критикуват властите, които се „провалиха“ на момче, 11, което почина с кокаин и фентанил в тялото си

Семейството на 11-годишно дете, умряло от възможна свръхдоза, се нахвърли против управляващите, които съгласно тях " го е провалил ", откакто е бил открит с кокаин и фентанил в тялото си, съгласно неговата пралеля.

Аштън Де Гонзак, шестокласник в Grant Middle School, е открит неприветлив в апартамент на 604 E Division St, Syracuse в Onondaga County, Ню Йорк в четвъртък. По-късно той умря в болница, като стартира следствие на гибелта му.

Пралелята на момчето Вики Хоумър сподели, че доктор й е споделил, че Аштън е имал кокаин, фентанил и канабис в системата, само че добави, че не е знам по какъв начин стана. Тя сподели, че когато видяла праплеменника си в болничното заведение, доктор й споделил, че пробата е разкрил медикаментите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Измършавяло момче, 4, тежащо единствено 18 паунда, откакто е било „ съвсем умряло от апетит от майка си '

Аштън също имаше изгаряния по краката и две рани на глезените, сподели пралеля му, съгласно SiLive. Главата му била обръсната поради въшки, добави тя. Момчето е било...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР