Семейството живее между Ню Йорк и Барселона, като по-голяма част

...
Семейството живее между Ню Йорк и Барселона, като по-голяма част
Коментари Харесай

Не Му Пука, Че Е На 70! Обичаният Актьор И Младата Му Съпруга Силва Станаха Родители На Второ Дете!

Семейството живее сред Ню Йорк и Барселона, като по-голяма част от времето си прекарват в Европа. Въпреки това сватбената гала се състоя в Съединени американски щати и то надалеч от вниманието на обществото.

Откакто се събра с Алехандра Силва, Ричард Гиър рядко се появява под прожекторите. Актьорът избира да държи надалеч от вниманието на пресата си връзката им. Въпреки че точно под прожекторите се разви целият им романс, всички вести за персоналния им живот бяха оповестени от тях двамата, написа разкрития.

Бебето се е родило в Ню Йорк, само че към този момент името на сина на Гиър се пази в загадка. „ Аз съм най-щастливия мъж във Вселената. Ожених се за хубава, сензитивна, духовита жена, която е отдадена да оказва помощ на хората и която е прелестна майка “, сподели Гиър в изявление за списание „ Ола “ предходната година.

Алекс удостовери новината за бебето малко след сватбата, като се пусна с наедряло коремче и показа, че чакат правоприемник.

Двамата се срещна през 2014 година и бързо се събраха. На въпрос дали не се тормози, че ще стане татко на 70, Гиър с усмивка споделил, че това освен не го тревожи, само че и го кара да се усеща по-млад и отпреди.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР