Семейството е много важно за всеки човек. Раждането на дете

...
Семейството е много важно за всеки човек. Раждането на дете
Коментари Харесай

Бебето на ДесиСлава отрупано със злато. Ето какъв подарък получи малкият Борис

Семейството е доста значимо за всеки човек. Раждането на дете е едно от най-щастливите събития, които могат да ни се случат в живота. Разбира се, наред с цялото благополучие, наслада и усмивки, които това събитие ни носи, то е и голяма отговорност. Родителите би трябвало да поставят доста грижи и да дават внимание на децата си, с цел да може те да порастват здрави и щастливи. Когато се роди дете в едно семейство, целият метод на живот на двойката се трансформира и стартира малко или доста да се дефинира от бебето. Една от родните поп-фолк певици ДесиСлава в края на предходната година роди втория си наследник – Борис.

Малкият Борис се появи на бял свят на 28 декември. Бебето е плод на любовта сред ДесиСлава и Благой Найденов. Двамата имат щастлива връзка и детето е естествено продължение на връзките им. Щастливите родители съвсем незабавно след раждането споделиха новината в своите профили в обществените мрежи. Разбира се, мотивът бе отпразнуван уместно, откакто певицата и бебето бяха изписани от болничното заведение.

Партито във връзка раждането на Борис бе впечатляващо, като на него участваха и сътрудници на гласовитата певица.

Щастливите родители получиха доста дарове, само че един от най-интересните, бе подарен от сътрудника на ДесиСлава – Джордан. Той подари фамилията с биберон, чиято ръкохватка е от чисто злато и на нея е гравирано името на детето. Благой Найденов също откри метод да увековечи насладата си от обстоятелството, че е станал татко. Той си направи татуировка на гърдите, на която изписа името на сина си и датата на раждането му.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР