Семейство Радфорд отново се припича на слънце във Флорида, докато

...
Семейство Радфорд отново се припича на слънце във Флорида, докато
Коментари Харесай

Семейство Радфорд се наслаждава на 4-тото си пътуване до Флорида за 12 месеца, докато Сю дава актуална информация за враждата с Мили

Семейство Радфорд още веднъж се припича на слънце във Флорида, до момента в който майка Сю осведоми почитателите за раздора с щерка си Мили.

Майката на 22 деца, 49, беше известна омраза с Мили, откакто 22-годишното момиче подлага на критика родителите й, че не са взели децата й със себе си, когато са отишли ​​във Флорида предходната година. След неуместен диалог в обществените медии, Сю мълчи за размириците сред двойката. Изглежда обаче, че нещата с най-голямото английско семейство се връщат по релси, откакто Мили се причисли към своите родители и братя и сестри в Слънчевия щат.

Гордата майка Сю документира обилното пътешестване на фамилията до Disney World в своите Instagram Stories, който включва фотоси на децата на Мили. В горната част на фотография на сина на щерка си, Честър, задрямал в бъгито си, тя написа: „ Дисни ме направи като... “ По-късно Честър беше забелязан да се плиска в басейна на фотография, споделена от колегата на Мили, Харли Пасмор.

Сю също театралничи с дребната щерка на Мили Елод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР